Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe informatii aici.

FNGAL

Comitetul de selecție

Comitetul de selecţie a proiectelor

Modul de stabilire şi de funcţionare a Comitetului de selecţie a proiectelor. Fiecare comitet va fi alcătuit din 5 – 15 de persoane (reprezentanţi ai autorităţilor şi organizaţiilor care fac parte din parteneriat) în funcţie de mărimea parteneriatului şi a numărului de entităţi care fac parte din acesta.

La nivelul luării deciziilor, partenerii economici şi sociali, precum şi alţi reprezentanţi ai societăţii civile, vor reprezinta mai mult de 65% din parteneriatul local, iar organizaţiile ce provin din eventuale oraşe având ca responsabilitate şi zona rurală învecinată – consilii judeţene, prefecturi, consilii locale, furnizori de formare, servicii de consultanţă etc., nu vor depăşi 25.

Dacă unul din proiectele depuse pentru selectare, aparţine unuia din membrii comitetului, în această situaţia persoana (organizaţia) în cauză nu are drept de vot şi nu va participa la întâlnirea comitetului respectiv.

 REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE AL COMITETULUI DE SELECȚIE ȘI COMISIEI DE CONTESTAȚII ESTE DISPONIBIL AICI

Descarcă acum! - Procedura de selecție a proiectelor pentru măsura 413-41

Descarcă acum! - Procedura de selecție a proiectelor pentru apelul 2: măsura 413-322 si măsura 412-221

Descarca acum! Procedura de selectie generala GAL Valea Muntelui!

Ultima actualizare: iulie 2014

 

Contact

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA
CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”